Äventyr

Hallå där! Nu ska ja ge nya blogg.se en ny chans. Har hänt ganska mycket sedan jag skrev sist så ska ta en liten kort sammanfattning:)
-
Jag har varit hos Anton några dagar förra veckan, supermysigt:) Vi körde och de gick bra, körde Zeus och Blomma. Zeus är så jäkla rolig att köra och han var riktigt duktig så ja hoppas han går bra i Lycksele på måndag. Har även kört hemma också och trimmat honom till kvalet som jag anmält till på måndag! De kommer bli så fruktansvärt roligt men ja kommer vara jättenervös så vet inte riktigt hur jag ska klara det haha. Aja jag fokuserar inte på tiden utan på att klara tiden så de borde gå bra:) Jag ska även köra Rackarn i ett lopp och de kommer bli jättekul de med, ska få köra honom imorgon så då får jag känna lite:)
 
 
Tänkte även berätta för er vad som hände igår, ett litet äventyr haha! Mamma va ute och sprang och såg då 1 shire och 3 tinker där dom inte skulle vara! Vi ringde Janne men han var inte hemma och resten av familjen i Hoting. Vi for dit och letade dom och när vi kom hade de rivit en jättestor del av hagen och det var kaos. De var alltså 4 hingstar som kommit in i sto hagen men ungefär 15 shire och tinkerston, perfekt kände vi. Men liksom ja vi kunde ju inte göra så mycket, vi lagade hagen så inte alla for ut och försökte se till så att de inte blev några betäckningar. De blev de inte som tur var.
-
Tillslut kom iallfalla Janne och då var de bara att ta ut den värsta hingsten och ställa den i transporten. Han höll på riva den så Janne for hem med den medan mamma(!) och rebecca stod och höll i två hingstar och ja ett sto som brunstade. När han kom tillbaka gick jag och han in i hagen och försökte få in den sista hingsten vilket inte var de lättaste. Tillslut fick jag fast honom och då var de som över. Men alltså shit, De är jävligt stora och man har inte så mycket att sätta emot alltså. Tur dom flesta är snälla men de blir ju som annars när de är hos stona..
 
Tog några bilder men tyvärr så är sladden på jobbet så lägger in dom imorgon!
 
----
 
Sista grejen jag tänkte säga är att Janne nyss var här och skodde Ralle. De var nog hans bästa gång och han var hur snäll som helst:) Han störde sig väldigt mycket på insekterna men de blev bättre när han fick lite medel på sig. Så nu är han nyskodd inför  Lycksele de känns super! Förra gången han skoddes så hade han nött bort båda tåkapporna bak men den här gången ingenting alls så han har alltså fått ett helt annat steg vilket känns super:) 
 
 
Måste också gratulera Alli till hennes dubbelseger plus rekordsänkning med Disse!
 
 
/Frida

RSS 2.0