Kusin vitamin

Till er nattugglor som fortfarande är vakna kommer här ett litet inlägg.

Min kusin från Halmstad är här uppe i Umeå under veckan så igår/förrgår kom han ut till oss och körde hästarna med mig. Vi tog det bara lugnt efterdom han inte är så van. Allt gick bara bra. Disse var piggare än någonsin och sprang så jävla fint! Synd bara att jag fick hålla honom så mycket vilket gjorde att han drog ihop sig otroligt mycket:(( stackarn..
I slutet när vi ökade kändes det tydligt hur mycket energi han tidigare hade pullat bort...

Jollan sprang på fint men något latare så jag är nöjd:)




Godnatt❤️
/Alexandra 

Täckestips

Tänkte tipsa om ett regntäcke nu i dessa regniga hösttider! Hittade detta på Hööks när jag var inne där för ett tag sen. Det har hittills fungerat väldigt bra och har bra finesser:) dessutom tycker jag att det hade väldigt bra passform och passade utmärkt på Rackarn som är brun. 
 
Finns alltså på Hööks för 549:- men när jag köpte det kostade det bara 299:-, värsta klippet. Även om 549:- inte var allra värst :)





Bruten handled..

Goddagens! Min kära syster Rebecca har brutit handleden och åkte på att ha gips i 12v.. Det betyder att vi är en kusk kort så har fått hjälp senaste passen! Första gången körde min minsta syster, som hatar hästar, andra gången körde min granne Emelie och tredje som va igår körde Anton med mig! Alla tre gånger har gått super och det känns tråkigt att inte kunna starta på solänget på lördag eftersom pappa åker på kriteriet och de blir kruxigt med skjuts:( 
 



Skrev ett lååångt inlägg men såklart försvann det... Här får ni iaf en sammanfattning av det.

Nu är jag hemma efter en fantastisk helg med min underbara Pelle. 
Efter tre år kan man tycka att vi båda borde vara vana vid avsked, eller åtminstone ta det med ro. Men så är verkligen inte fallet, snarare tvärtom. 
Helgen har som sagt varit helt underbar med mycket mys, fina människor, vackert bröllop, underbara minnen, kyrkoval med våfflor och återuppleva mysiga lillåkra, så väljer jag att sammanfatta min helg.

Lite skönt är det ändå att komma hem till mina underbara älsklingar som alltid finns där oavsett vad. 
Idag har vi bara myst, hästarna o jag. Det är helt otroligt hur varm i hjärtat jag blir när hästarna kommer fram till mig och bara börjar goda och Foxan med hennes underbara kuttrande❤

Bjuder på några mobilbilder från helgen dock är det inte världens bästa kvalité men bättre än inget!







/Alexandra 

Fredag 13 september 2013

Det är alltid lika svårt att veta hur jag ska börja mina inlägg så den här gången går jag rakt på sak. 
Idag är det fredaf den 13 vket gör min en aning rädd för jag brukar alltid ha otur... Men jag ska som tur inte göra något speciellt så förhoppningsvis kan jag utdvika att hamna i knipa. 
Imorgon är det bröllop som gäller för hela slanten vilket känns otroligt roligt. sakanr självklart mina stjärnor men de har det toppen med mamma!
 
Tråkigt nog är tävlingssäsongen med stor sannorlikhet slut för både Jollan och Disse. Riktigt tråkigt när DIsse är så otroligt fin just nu men vi får helt enkelt ladda upp batterierna till nästa säsong. 
 
Dagens låttips: Avicii – Hey Brother
 
 / Alexandra

12 september

Hallåhallå, tänkte börja blogga nu och har tänkt de flera dagar men blogg.se har krånglat.. Tänkte skriva en liten resumé av de som hänt medan jag inte bloggat men orkar inte riktigt idag då jag jobbat 12h:(
 
Kan säga att jag var ute och tränade Ralle igår. Vi körde väldigt lugnt eftersom att Sandra och Monopol var med! Sandra brukar ju hjälpa oss att köra men nu har hon fått sätta igång Monopol som är hennes granne och släktings russ! Jätteroligt verkligen!!:) 
 

/Frida 

Varm i både kropp och själ


Det känns helt otroligt att hon efter den jobbiga vintern har kunnat kriga sig tillbaka och nu stå som Sveriges 5 snabbaste montéponny iår och det på bara en montéstart. 
Och än lever drömmen om att fara den otroligt långa resan (ca 110mil enkel väg) till Kalmar och montéSM. Men det blir tufft med många snabba hästar framför oss...

Min otroligt fina kämpe, det finns ingen bättre än dig Flickan och med lite tur kan vi nog putsa den där tiden ytterligare lite till på de få montélopp som finns kvar på denna säsong innan vi laddar om batterierna till förhoppningsvis ett år till.

En till sak som är väldigt roligt och som bör uppmärksammas är att de 15(!!!!!) första montéhästarna har en tid under den magiska 2-minuters gränsen! 
Jag tycker det är helt fantastiskt att det är så många fina hästar som går dessa tider och det är roligt att se att montén utvecklas år för år.
Monté Power!

/Alexandra 


Nu är det dags igen!

Godmorgon!

Fick en rolig överraskning imorse när jag vaknade och det är att älskade Billy ska ut och tävla igen.
Denna gång är det i Eskilstuna den 15. 
Lopp 14 nummer 1 och distansen 1140m. Det kan gå hur som helst, jag vet att han har kapacitet men han är orutinerad. Som alltid håller jag alla tummar och tår som går för min lilla bebis❤


/Alexandra 

Jag kommer sitta bänkad, kommer ni?

Hejsan hoppas allt är bra med er!

Måste bara säga åt alla att jag tycker ni idag ( lördag 7 september) kl. 17.00 ska slå på TV4 och titta på dokumentären Matilda som har premiär.
Den handlar om en otroligt stark tjej. Gör som jag o titta på den för det kommer vara värt det!

(Bilden lånad från Matildas blogg, skogsrusset.se)

/Alexandra 


RSS 2.0