Håller tummarna!

Klockan 17.45 går starten för älskade vitamin. Ett litet startfält på ynka fem hästar men ack så fina hästar!

Håller som sagt alla tummar som bara finns för min otroligt fina bebis och hoppas han har vaknat på rätt sida o bara springer ifrån alla andra:)
Är någon på plats och lyckas fånga snyggingen på bild blir jag mer än glad och tar glatt emot bilder på [email protected]

/Alexandra


Mörker

Hej alla underbara läsare om ni nu finns kvar efter all dålig uppdatering;)

Det går väldigt trögt med bloggandet just nu även fast jag har miljoner grejer att skriva om. Vet bara inte vart jag ska börja.
Sommaren börjar lida mot sitt slut och jag har börjat använda reflexer när jag är ute med mina små troll vilket alltid känns lite tråkigt men snart är det sommar igen!
/Alexandra


Mot Ullared!!

Godmorgon alla läsare:)

Fast för mig känns det som att klockan är 15 och inte 10 eftersom bilresan började klockan 2 igår natt.
Vi stannade just i Kristinehamn(?) o åt lite frukost så nu är det bara 35 mil kvar tror jag:)

Jag ska också försöka ta mig tiden att skriva om de senaste tävlingarna jag har varit på så ni får lite rolig läsning:)

Jag vill att listorna till helgens hemma dubbeltrav ska komma ut! :D
/Alexandra


Underbara fredag⭐

Godmorgon!

Hästarna har precis fått frukost och för mig blir det att lägga mig under täcket ett tag till för att se lite hart of dixie innan det är dags för dagens alla måsten.
Ikväll startar bästa jolli rolli på Östersunds travet. Jag hoppas vi får fint väder och att hon är sugen på att springa!
/Alexandra


Vad hade hänt om det var en storhäst?

Tittade på foxtrots startlista häromdagen och blev glad över att hon kom med men idag när jag tittar på programmet blir jag väldigt besviken för där står hon inte med längre.
Hur kan man missa två hästar i ett lopp?
Vad hade hänt om det var storhästar man glömde? Jag tror knappast dom bara hade fått en enkel ursäkt och att hästen står med på inskrivningen som vi fick för svar.
Om det hade handlat om storhästar hade säkert programmen tryckts på nytt och en ordentlig ursäkt hade man säkert även fått, men det är bara vad jag tror och nu var det ju bara ponnyer så då är det tyvärr inte lika viktigt.
Tråkigt, mycket tråkigt.
/Alexandra


RSS 2.0