Hiss

Reflexspray Horse and pet

Jag hittade denna på hööks och var bara tvungen att köpa den för att se om den fungerar. Jag är verkligen petnoga med att ha mycket och bra reflexer den här årstiden.

Det är alltså en reflekterande sprayfärg som man kan använda på hästar eller andra djur. Den syns inte i dagsljus men reflekterar otroligt bra vid belysning.
Det finns även en för textiler.

Jag rekommenderar alla att köpa den då den är otroligt lätt att använda och tvätta bort. Den enda nackdelen är att hästarna kan bli rädda för spray-ljudet. Jollan som jag än så länge bara har provat den då var skeptisk till vad det var för något men brydde sig annars inte mycket. Disse däremot kan jag tänka mig kommer bli rädd för den eller iaf tycka jag är väldigt dum som sprayar på honom. 
249kr för 200ml på hööks

Är det någon fler som har provat den och vad tycker ni isf om den?:)

/Alexandra 



Hej mitt vinterland

Hejsan!

Idag har jag varit ute med hästarna och i veckan drar vinterträningen smått igång Det var tre otroligt pigga hästar som fick pulsa i den nyfallna snön.
Disse var som ett krutpaket och jag önskar att jag hade tagit på han halsbygeln istället för vara rullen... 
Tycker han drar ihop huvudet en aning mer i rullen när han är på det viset.
Flickan var otroligt fin hon med, hade en snabbare skritt än vanligt och ville mest bara springa.
Jollan var minst lika pigg hon men eftersom hon bara gick på släp syntes det inte lika mycket.
Det blev en lugn tur med mycket skritt o även lite jogging. Det var helt underbart förutom att jag inte riktigt har kommit på hur mycket kläder det verkligen behövs nu. Det är dessa stunder det är otroligt skönt att ha stallet precis utan för dörren så man kan gå in och Tina upp en stund för att sen gå ut och natta hästarna. 
Och Bob fortsätter att imponera!
Han har nu börjat med att självmant gå och ställa sig i gången blickstilla så att jag kan sätta fast honom för våran dagliga borstning. Kan man bli mycket sötare?

/Alexandra 

Drömmen om montéSM har för evigt slocknat

Med de nya monté reglerna fastställda har mina drömmar om att någon gång nå montéSM slocknat...
Aldrig mer kommer jag och min prinsessa komma flygandes genom sista sväng och in på upploppet i ensam majestät och känna den otroliga glädjen hon utstrålar i just montén.
Men varje saga har sitt slut, jag önskar bara inte vårat slut skulle bli så tvärt och framförallt hade jag hoppats på att vi skulle fått sluta på topp. Men man kan inte få allt här i livet.
Det här kan vara slutet för min ponnytid.
 
 
/Alexandra

Gör ännu ett försök för er trogna läsare

Godmorgon!

December månad har nu kommit till våran dörr och likt en författare med skriv stopp har jag kommit in i världens idétorka.
Hästarna har vila och det lär dem ha eftersom de inte har några skor på sig och rena rama isgatan på vägarna. 
Men så fort hovis visar sig drar träningen igång.

Jag vill passa på att tacka våra trogna läsare för att ni fortfarande finns kvar trots den urusla uppdateringen och dåliga löften om att komma tillbaka och även för era fina inläggsidéer ni kommit med. Jag ska verkligen försöka ta mig förbi min skrivtorka och börja blogga igen!

/ Alexandra 

RSS 2.0